Els Hostalets de Pierola es mulla!

2412
Els Hostalets de Pierola ha viscut un cap de setmana ple d’activitat amb el ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’ com acte principal, concerts, llibres i pel·lícules.
El divendres 6 de juliol va tenir lloc una nova proposta de concert a la fresca als jardins de Cal Maristany amb l’actuació de les quatre saxofonistes de Limnos Quartet. Les joves intèrprets van fer un ampli recorregut en l’espai i el temps amb un repertori variat i autors molt diversos. Va ser una nova proposta de l’Associació per la Cultura dels Hostalets de Pierola que, en aquesta ocasió, va oferir la possibilitat d’escoltar el ventall de possibilitat d’un instrument en diferents modalitats.
Dissabte a la tarda va tenir lloc una nova trobada del Club de Lectura i Cinema que dirigeix Joan Mirallet i que, en aquesta ocasió, va aturar-se per debatre sobre el llibre i el film ‘Jo he servit el rei d’Anglaterra’. Aquestes trobades permeten comparar l’obra literària amb com, més tard, es plasma al cinema. La interpretació i adaptació no sempre són fidels a l’obra original, la qual cosa permet poder parlar sobre quins aspectes destaquen en cada format i valorar-ne els canvis i les diferències.
Diumenge 8 de juliol al migdia va tenir lloc una nova jornada de la campanya Mulla’t que pretén conscienciar la població sobre l’esclerosi múltiple i recaptar fons per ajudar a la investigació. Aquesta campanya, que va començar fa 25 anys, s’ha anat implementant a les diverses poblacions del país i, als Hostalets de Pierola, ja en fa 12 que es fa. Una carpa amb productes de marxandatge i la possibilitat de poder fer donatius van fer una recaptació de 400 euros entre els banyistes de la piscina municipal. Un any més, el moment esperat i pel qual tothom pren consciència, va ser el salt conjunt a la piscina. Enguany, per poder assegurar una bona instantània, es va fer per partida doble sota el somriure de tots els participants.
Comparteix