Els Hostalets de Pierola viu la Castanyada i Tots Sants intensament

1095

Cap de setmana llarg coincidint amb el pont de l’1 de novembre i amb un grapat de propostes per a tots els públics. Tradició, cultura, creativitat i diversió han estat els ingredients d’una celebració que combina la Castanyada i el Halloween que, com s’ha vist, cada cop està més implantat.

Divendres 28 d’octubre a la tarda, el taller de panellets dirigit pel prestigiós xef Xavier Grau donava el tret de sortida amb l’elaboració d’aquest producte tan típic i representatiu d’aquestes dates i que va acabar amb un vermut degustació l’endemà al migdia.

El mateix divendres al vespre, bona entrada en el teatre del Casal Català per veure el Grup de Teatre de Ca n’Aguilera amb la representació de l’obra «Agost», original de Tracy Letts. Una comèdia dramàtica ben interpretada per actors vinculats i molt coneguts pel públic hostaletenc que va seguir les relacions personals dels Weston, una família desestructurada que es retroba després de la desaparició del seu patriarca i on acaben surtin les misèries de tots els seus membres.

Dissabte destacava la proposta familiar a l’auditori de Cal Figueres amb la representació teatral de «Monsieur Croche» de la companyia Príncep Totilau. Un molt bon espectacle amb música en directe i una interpretació amb actors, titelles i un fons audiovisual que va captivar del tot a grans i petits.

A la nit, l’ambient del cafè del Casal amb la Halloween party es va anar transformant en terrorífic gràcies a les disfresses i la decoració del recinte. Va ser la primera nit temàtica que comptava amb photocall, xarrups de por i la primera consumició gratuïta per als qui anaven caracteritzats.

Diumenge, mentre se celebrava el MotoTerra, la 5a Caminada Intergeneracional dels Hostalets de Pierola organitzada per l’Ajuntament, l’Associació de la Gent Gran i la Comissió d’Esports va reunir veïns de totes les edats per recórrer els 5 quilòmetres de recorregut amb un desnivell de 190 metres i una aturada a mig camí on es va servir un esmorzar per recuperar forces.

I dilluns, últim dia d’octubre, amb la Castanyada i ball de la Gent Gran al Casal d’avis, tallers i jocs per als més menuts i Túnel del Terror en una gran feina portada a terme pels joves de Can Fosalba i que van deixar el Casal Montserrat i entorn amb una decoració molt treballada. Castanyada a Serra Alta i la missa solemne de Tots Sants, ja aquest dimarts, posaven el punt final al programa previst per aquest any.

Comparteix