Els Hostalets viu un viatge musical arreu del món!

1096

El divendres 14 de juliol al vespre va tenir lloc un nou concert a la fresca a la torre del Sr. Enric co-organitzat per l’APC Hostalets i l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola.

Va ser una proposta molt especial de mans del músic, estretament lligat al Centre d’Estudis Musicals Cal Maristany, Eugeni Muriel, amb un espectacle en petit format que va consistir a fer un viatge arreu del món amb paisatges i músiques de diverses cultures.

Un fil conductor molt ben narrat pel també hostaletenc Nicolau Sagrera portava els espectadors fins a un punt concret on, l’Eugeni a la guitarra, Paqui Pérez a la veu, Mariona Tuset al violoncel i Pere Costa a la percussió trobaven la melodia i lletra que feia sentir com si fossin en cadascun dels indrets descrits.

El trajecte va creuar, entre altres, Sud-Amèrica, Àfrica, Itàlia, Andalusia i, fins i tot, espais en temps passat, present i futur. Una creació i posada en escena que va fer que els assistents gaudissin d’alguna cosa més que un gran concert a la fresca.

Podeu veure imatges prement aquí.

Comparteix