Els Hostalets impulsa, segueixen els contactes

1087

El nou projecte, subvencionat per la Diputació de Barcelona, neix amb l’objectiu d’acompanyar la petita empresa i les persones treballadores autònomes del municipi en la millora de les seves competències digitals i està emmarcat en el programa Treball Talent i Tecnologia (TTT).  

Primers passos del projecte «Els Hostalets Impulsa» que llença l’àrea d’Ocupació i Promoció Econòmica de l’Ajuntament per millorar l’àmbit digital d’empreses i autònoms i que es divideix en diferents fases d’actuació. Els Hostalets de Pierola ha rebut una subvenció de la Diputació de Barcelona de 13.000€ per executar el projecte durant el 2021 i el 2022. 

Actualment ens trobem en fase de diagnosi, és a dir, s’està analitzant en quin moment es troba el teixit empresarial del municipi i quines són les seves necessitats. Un cop feta la diagnosi, es podran extreure línies d’actuació que el mateix teixit empresarial, de forma participativa, podrà prioritzar segons les seves necessitats i, en una tercera fase, es destinaran recursos a les actuacions que s’hagin prioritzat tenint present la ciutadania i la millora de les seves competències digitals.  

Per tal de recopilar les dades correctament, des del passat mes de juliol, s’estan fent trucades i visites de seguiment a totes les persones treballadores autònomes dels Hostalets de Pierola de les quals l’Ajuntament tingui contacte. Si ets autònom o tens una petita empresa, pots facilitar les teves dades per garantir aquest primer diàleg i rebre informació d’interès:
Formulari de contacte 

 

 

Comparteix