Les Festes de Nadal continuen als Hostalets de Pierola

1417

Els primers compassos del 2016 van coincidir als Hostalets de Pierola amb les festes de benvinguda al nou any, com és habitual, al Casal d’avis i al Casal Català.Els primers compassos del 2016 van coincidir als Hostalets de Pierola amb les festes de benvinguda al nou any, com és habitual, al Casal d’avis i al Casal Català.

El dissabte 2 de gener l’Arc Juvenil organitzava dos actes que van comptar també amb una bona resposta. Al matí va tenir lloc la 1a Cursa Familiar Nadalenca amb prop de mig centenar de participants que van gaudir un recorregut apte per a tots els públics i una xocolatada que va entrar molt bé per passar el fred i recuperar forces. A la tarda, el vent va fer que els tallers per als més menuts es traslladés a l’auditori de Cal Figueres on van poder crear un variat assortiment d’articles típic d’aquestes festes. Un braser a l’exterior va servir per torrar pa per a tots els assistents.
txelin3Diumenge, 3 de gener, va tenir lloc un dels més esperats amb l’arribada del Patge Txelín que es va encarregar de recollir les cartes als reis dels nens i nenes dels Hostalets i escoltar quines són les seves preferències i il·lusions de cara a l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient d’aquest dimarts a les 6 de la tarda.

sardanes3D’altra banda, diumenge a la tarda, la Cobla Catània va oferir la primera ballada de sardanes de l’any a la sala del teatre del Casal Català i els amants de la dansa típica catalana van tenir l’oportunitat de trobar-se.

Recordem que aquest dilluns de 21.00 a 23.30 hores, a la llar d’infants municipal La Granota, tindrà lloc la recollida d’encàrrecs per al repartiment dels Reis d’Orient.

Comparteix