Inaugurades les millores al camp de futbol

1764

El passat divendres a la tarda va tenir lloc la inauguració del cobert per crear una zona més confortable i el nou sistema d’il·luminació leds que representa un estalvi energètic i un augment important de lluminositat.

L’alcalde dels Hostalets de Pierola, Daniel Vendrell, i el vicepresident i coordinador del CF Hostalets, Moisés Mesas, van dirigir l’acte on es va posar de manifest la satisfacció per ambdues parts de les noves millores al camp de futbol municipal. La nova il·luminació del camp de futbol s’ha accelerat durant la parada nadalenca per no haver de reparar el conjunt de bombetes anteriors que s’havien fos. Amb el nou sistema de leds, les instal·lacions municipals compten amb un augment de llum i visibilitat en horari nocturn i es redueix el consum elèctric a menys de la meitat.

Una actuació que s’inclou en el marc del Pla Integral d’Il·luminació del municipi iniciat fa un any i mig del qual s’espera que es faci l’adjudicació de la 1a fase per a l’enllumenat del poble en els pròxims dies.

Per altra banda també es va estrenar, amb un pica-pica per als assistents, el cobert amb una pèrgola situat davant el bar per protegir del fred els espectadors que assisteixen al camp especialment durant els mesos d’hivern. Un espai molt més confortable que permet plegar les lones laterals i deixar-ho més obert de cara el bon temps.

L’Ajuntament dels Hostalets de Pierola estima que els costos d’aquestes millores són d’uns 40.000€ que s’han assumit gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona.

Imatges de la inauguració prement aquí.

 

Comparteix