Inauguració del Centre d’Atenció a la Gent Gran

1869

Aquest dissabte, 22 d’abril, s’inaugurarà el nou Centre d’Atenció a la Gent Gran, la proposta pionera dels Hostalets de Pierola en polítiques sobre les persones de més edat.

Una vegada finalitzades les obres del nou edifici i les millores al carrer d’Àngel Guimerà, arriba el moment d’inaugurar el Centre d’Atenció a la Gent Gran. Es tracta d’un esperat equipament que significa un pas endavant més en les polítiques d’atenció a la gent gran que desenvolupa l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola.

El Centre d’Atenció a la Gent Gran forma part d’una sèrie de recursos orientats a donar resposta a la voluntat majoritària dels avis i àvies del municipi: Viure a casa mentre els sigui possible i, al mateix temps, rebre una gran diversitat de serveis i activitats durant el dia adaptats a les seves necessitats, preferències, interessos i gustos. El nou equipament serà un espai especialitzat en donar suport a la gent gran que necessiti organització, supervisió i assistència.

L’edifici serà la nova seu de l’Oficina d’Atenció a la Gent Gran, permetrà desenvolupar el programa de Salut Integral i acollirà activitats com els cursos, tallers, xerrades, gimnàstica, fisioteràpia, etc.

El Centre té una mica més de 300 m2 de superfície construïda i conté un vestíbul i recepció, una sala polivalent, una sala de fisioteràpia, diversos despatxos i un jardí exterior per gaudir del bon temps. L’edifici està dissenyat amb totes les mesures d’accessibilitat i funcionalitat pensades per a tothom.

El programa de la inauguració serà el següent:

12.00: Inauguració oficial i parlaments institucionals

12.30: Portes obertes al Centre d’Atenció

13.00: Aperitiu popular

17.00: Sessió de música i moviment a càrrec de Laura López i Isidre Vallès (pista del parc de Cal Ponsa)

De 17.00 a 19.00: Punt informatiu per a persones interessades.

programa

Comparteix