La diversitat funcional en el punt de mira

1523
Dissabte 11 de juny va tenir lloc la primera edició d’una iniciativa coordinada des d’Acció social amb entitats implicades per donar visibilitat a la diversitat funcional. Una jornada que va comptar amb jocs, tallers, una molt interessant taula rodona, espectacle de màgia, dinar popular o xocolatada.
.
La primera Festa de la inclusió es va celebrar als Hostalets de Pierola després de les converses amb associacions de la zona i famílies, amb l’objectiu de donar visibilitat a la diversitat funcional a partir de la programació d’activitats lúdiques i tallers per a les famílies oberts a tothom.

Entre les activitats programades cal destacar els tallers i jocs, el concert amb ritme alegre i melodies que enganxen dels Parsimoonian’s o el dinar popular amb la participació de diferents restauradors locals. A continuació podeu recuperar la retransmissió en diferit de la taula rodona amb la participació de famílies i entitats.

L’espectacle de màgia i una xocolatada popular a la plaça Dr. Conde van posar el punt i final d’una jornada que es preveu que es repeteixi en pròximes edicions. Podeu veure més imatges de la jornada prement aquí.

Comparteix