2a Festa de la Inclusió

825

Per segon any consecutiu, l’àrea d’Acció social organitza la segona Festa de la Inclusió amb la participació de les entitats Diverslets, Dispiera, l’Associació de Famílies d’Àuria o el Club Excursionista Anoia de Masquefa. Carpes d’entitats tallers, dinar popular, teatre inclusiu i espectacle final per tancar una jornada rodona.

El dissabte 29 d’abril va tenir lloc la segona edició d’una jornada dedicada a les persones amb diversitat funcional. Carpes d’entitats, tallers, un dinar popular, l’actuació de la companyia Crisàlida i l’espectacle final del còmic de Circolate.

La programació va incloure les següents activitats a l’entorn del Dr. Conde i l’auditori Cal Figueres amb benvinguda i repartiment de polseres, tallers de musicoteràpia i introductori als signes per a famílies, fira d’entitats (Diverslets, Dispiera, AFÀuria, c.e.a. Anoia, esplai Pífies), venda de llibres inclusius a càrrec de l’Arca, tallers amb gossos i musicoteràpia per a joves i adults, taller de suport signat per a infants, racó de jocs malabars, dinar popuular amb la participació del bar del Casal Català, el Celler de l’Esteve i Cal Masià, teatre inclusiu amb ‘Germinare’ de la companyia Crisàlida i espectacle final amb berenar i el clown Circolate.

Podeu veure més imatges prement aquí.

Comparteix