Incorporació d’un informador ambiental

576

Fruit de la convocatòria del programa de Joves en Pràctiques 2021, que lidera el SOC a través del programa d’Iniciativa d’Ocupació Juvenil subvencionat pel Fons Social Europeu, s’ha pogut fer la contractació en pràctiques d’un jove beneficiari de garantia juvenil que ha començat les pràctiques al nostre municipi aquest dijous.

L’Ajuntament ha incorporat una nova figura amb la plaça d’informador ambiental i que formarà part del departament de Medi Ambient els pròxims 6 mesos. Les seves tasques estan enfocades a la sensibilització i pedagogia en la implantació del sistema de recollida de residus porta a porta, la divulgació del funcionament de la deixalleria municipal, recollida dels voluminosos i bonificacions del rebut d’escombraries i altres aspectes referents a la transició energètica, salut de l’arbrat públic, horts ecològics, etc.

Per altra banda també s’ocuparà de fer el seguiment de les franges perimetrals a les urbanitzacions i de donar suport al punt jove i a la gent gran en matèria de medi ambient i a la Guàrdia Municipal per fer el seguiment de cens de gossos.

La contractació en pràctiques remunerada a través d’un Fons Social d’Europeu no suposa cap cost per a l’Ajuntament i finalitzarà a finals de març de l’any que ve.

Comparteix