Inscripcions al CEM Cal Maristany i l’Esplai Pífies

421

El Centre d’Estudis Musicals Cal Maristany dels Hostalets de Pierola ha obert el període d’inscripcions per al curs 2019-2020 amb una àmplia oferta formativa, línia jove, música a mida a partir de 16 anys, un gran ventall d’instruments per escollir, tallers i activitats de nova creació. També l’Esplai Pífies es prepara per al nou curs que començarà amb oferta lúdica els dissabtes a partir del 28 de setembre.

Si us voleu apuntar a una de les propostes del CEM Cal Maristany, ara és el moment de fer-ho contactant amb el centre a través del correu electrònic cem.maristany@gmail.com o al telèfon 93 771 25 50. Podeu consultar l’oferta d’aquest curs a continuació:

 

Per altra banda, l’Esplai Pífies ja ha registrat les inscripcions per al curs que començarà el 28 d’aquest mes de setembre amb activitats els dissabtes de 16 a 18 hores i on s’hi sumaran algunes excursions, acampades i colònies. Una proposta lúdica especialment pensada per a nens i nenes que cursin entre P3 i 6è de Primària. Les places disponibles ja han estat cobertes per bé que si queden famílies interessades a apuntar-s’hi poden emplenar la documentació a les oficines de l’Ajuntament o enviar-les per e-mail a: esplai-pifies@hotmail.com i s’obrirà una llista d’espera per si hi ha alguna baixa o anul·lació. Tot seguit us podeu descarregar la documentació per aquest curs.

Inscripció 2019 2020.pdf

Inscripció 2019 2020 +12.pdf

Medicaments.pdf

Sense carnet vacunació.pdf

Comparteix