Primera classe gratuïta al CEM Cal Maristany

1230

El CEM Cal Maristany està en període d’inscripcions per al curs 2020-2021 amb l’opció de fer una primera classe gratuïta i comprovar com es viu l’ensenyament musical de primera mà. El propòsit és començar el 14 de setembre de forma presencial però preparats per seguir oferint matèries de forma virtual.

El curs 2020-2021 s’iniciarà presencialment seguint els protocols de seguretat i sanitat del Departament d’Ensenyament, però l’escola està preparant un pla de contingència en el cas que les activitats tornin a desenvolupar-se des de casa. També s’està valorant la integració d’algunes assignatures puntuals en format telemàtic per establir el que apunta que serà el nou sistema d’ensenyament.

Per poder materialitzar la matrícula només cal omplir els camps del següent enllaç. Un cop feta la gestió, l’escola es posarà en contacte per poder definir els horaris de les diferents classes individuals o col·lectives. A més, enguany, el centre ofereix una primera classe gratuïta per comprovar com es viu l’ensenyament musical de primera mà.

Comparteix