Institut-escola a partir del curs vinent

3931

S’oficialitza una gran notícia per als Hostalets de Pierola que veurà com l’Escola Renaixença passa a ser Institut-escola a partir del curs 2020-2021. Satisfacció des de l’escola, l’AMPA i l’Ajuntament davant el repte que això representa.

Dijous passat representants de l’Ajuntament, amb la regidora d’Ensenyament anterior i l’actual, de l’Ampa i de l’Escola van assistir a una reunió a la delegació de la Catalunya Central a Manresa per acabar de concretar la notícia que s’ha fet pública aquest dilluns.

En un comunicat conjunt, la direcció del centre, l’AMPA i l’Ajuntament anuncien que:

Aquest dilluns 16 de desembre, el Conseller d’Educació de la Generalitat de Catalunya, Josep Bargalló, ha anunciat que l’Escola Renaixença dels Hostalets de Pierola passarà a ser Institut-Escola a partir del curs 2020-2021.

És una molt bona notícia pel bé de la nostra escola, dels nostres infants i del nostre poble. Això representarà que pel curs vinent començarem ja amb dos grups de 1r d’ESO i anirem incrementant-los cada curs fins a arribar a 4t d’ESO.

Sabem que aquest canvi és un gran repte i que hi ha molta feina al darrere, però a la vegada ens empodera d’il·lusió, compromís i avantatges: continuïtat del projecte educatiu de l’Escola Renaixença, seguiment dels infants fins a 4t d’ESO en un nucli conegut i familiar, claustre unificat i cohesionat, escolarització al mateix poble fins als 16 anys i horari unificat a tota l’escolarització.

Està previst que d’aquí a unes setmanes hi hagi una reunió per explicar exactament com s’organitzaran els espais, els horaris, etc.

Aquest comunicat vol agrair la feina feta des de l’Ajuntament del govern anterior i l’actual, l’Ampa, el servei de menjador, la confiança dipositada per les famílies, Escola Nova 21, l’alumnat del Renaixença i, sobretot, el claustre de mestres de l’Escola que ha fet possible que la transformació educativa hagi estat un pilar fonamental per aquesta decisió.

 

Comparteix