Espai per a l’intercanvi de llibres

241

Espai habilitat a l’entrada de l’auditori Cal Figueres on hi ha una prestatgeria amb llibres per poder deixar-ne o agafar-ne lliurament. Es tracta d’una iniciativa per crear vincles entre les persones del municipi que impulsa l’àrea d’Acció social i Cultura de l’Ajuntament en coordinació amb el projecte ‘Fem poble’.

Des de fa uns dies que l’entrada a l’auditori Cal Figueres disposa d’una prestatgeria on s’hi poden trobar llibres per intercanviar. Qualsevol persona que vulgui, pot participar d’aquesta proposta que cerca compartir el gust de la lectura entre el veïnat.

El procediment és molt senzill: Es tracta de deixar un llibre i agafar-ne un altre. Qualsevol temàtica i format (novel·la, relat, còmic, conte infantil, etc.) és benvingut. L’accés és lliure en horari d’obertura de l’Ajuntament i sempre que hi hagi activitats a l’auditori Cal Figueres.

Està previst que de cara la tardor i Nadal la col·laboració amb el projecte ‘Fem poble’ que lidera l’hostaletenca Laia Forcadell aporti altres propostes com la recuperació del mercat d’intercanvi mensual o iniciatives que fomentin la cohesió social, un ús més aprofitable del consum i potenciïn la marca dels Hostalets de Pierola.

Comparteix