Iolanda Gallardo Magdaleno (ERC)

1128

Soc Iolanda Gallardo Magdaleno, nascuda a Barcelona el 21 de juliol de 1972.

Després de 8 anys vivint a la ciutat comtal, canviem la residència habitual als Hostalets de Pierola on està la resta de la nostra família. És aquí on curso la formació bàsica a l’escola del poble.

Diplomada en Fisioteràpia per la Universitat Blanquerna de la Ramon Llull, l’any 1995. Tinc formació diversa en la meva especialització i, de forma continuada, en fisioteràpia ambulatòria, on porto dedicant-hi la meva vida laboral des de fa 25 anys.

En l’àmbit més personal, dir-vos que resideixo habitualment als Hostalets de Pierola des de l’any 1981 i aquí he seguit arrelant a nivell familiar i social. Enamorada del meu poble i de la seva gent, molt vinculada a totes les activitats del municipi, gaudeixo i col·laboro allà on puc i on se’m necessita.

Prenc el repte polític de la mà del grup d’Esquerra on, des d’aproximadament fa 8 anys i més activament des de 2018, formo part de la seva llista. Actualment soc regidora del govern i m’ocupo de les carteres de Promoció Econòmica i Ocupació, Turisme i Esports.

Òrgans en els que participa (I.G.)

Comissions
Participa en la Comissió de Viabilitat Econòmica

Declaració de béns
DB_ Iolanda

Retribucions
La retribució anual és de 18.849€ bruts en nòmina i inclou totes les tasques de les àrees pròpies de les regidories que ocupa, comissions i plens.

Comparteix