Reserva de cita per a l’ITV agrícola

787

L’Ajuntament dels Hostalets de Pierola anuncia que els pròxims dies 7 i 8 de juliol, com cada any en aquesta època, tindrà lloc la revisió amb la ITV dels vehicles agrícoles del municipi seguint el protocol de seguretat. Cal demanar cita prèvia trucant a les oficines municipals i facilitant les dades del vehicle.

.

ITV Vehicles agrícoles
Municipi: Els Hostalets de Pierola
Dies: 7 i 8 de juliol de 2019
Horari: 9 a 13h
Lloc: Al costat de la Deixalleria Municipal

Cal trucar prèviament a les oficines de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola per reservar hora, facilitar la matrícula i el nom del propietari del vehicle que passarà la revisió. Es pot fer la gestió de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00 hores a través del 93 771 21 12.

Amb motiu de la situació derivada per la Covid-19 i amb l’objectiu de reforçar les mesures de seguretat cal tenir en compte les següents consideracions:

  • Només es podran revisar els vehicles amb cita concertada prèviament.
  • Recomanació de pagar amb targeta per evitar tocar monedes i bitllets.
  • Recomanació d’ús de guants i mascareta.
  • Respecteu l’hora de la cita per evitar aglomeracions a la zona d’inspecció.
  • Assistència de només una persona per vehicle.

PERIODICITAT DE LES INSPECCIONS
D’acord amb l’RD 2042/1994 de 14 d’octubre que regula la inspecció tècnica de vehicles, la primera inspecció ITV a vehicles agrícoles es farà als 8 anys des de la data de la primera matriculació. Per a vehicles ciclomotors, la primera inspecció ITV s’haurà de fer als 3 anys de la primera matriculació. (Per a més informació dels terminis de revisió de ciclomotors consultar DOGC de 14/01/2009 núm. 5296)

Comparteix