Jo compro a poble, jo compro a l’Anoia… i tu per què?

1685

Els Hostalets de Pierola s’adhereix a la campanya de promoció del comerç i producte local que organitza el Consell Comarcal de l’Anoia a través d’Anoia Comerç.

El passat dimecres 10 d’octubre al Consell Comarcal de l’Anoia vam presentar la campanya “Jo compro al poble, jo compro a l’Anoia… I tu, per què?” per a dinamitzar el comerç de proximitat. Una campanya impulsada pel Consell Comarcal de l’Anoia, des de l’Àrea de Promoció Comarcal i amb el suport de la Diputació de Barcelona.

La campanya consta i té previst el desenvolupament d’un seguit d’accions, activitats i diferents elements comunicatius que s’han dissenyat perquè tinguin presència tant al carrer com a les xarxes socials amb l’objectiu que el missatge, la compra al petit comerç de l’Anoia, arribi al màxim de públic possible.

Cada setmana tant des d’Anoia Comerç com dels municipis adherits s’enviaran al públic en general, mitjançant les xarxes socials, un conjunt d’infografies i vídeos per promoure la compra activa al comerç local.

Comparteix