Joc amb sorteig del CRIP per aquest estiu

1569

El Centre de Restauració i Interpretació Paleontològica (CRIP) obre un breakout en línia amb el títol ‘La descoberta del fòssil’. Una variant del popular escape room en format virtual i en el qual els participants  que ho vulguin (fins al 31 d’agost) entraran en el sorteig d’una samarreta tècnica i un tapaboques.

Coincidint amb la proximitat de la Diada de Festa Major, malgrat que s’hagin suspès els actes de celebració, el CRIP us proposa un repte: Jugar al breakout en línia ‘La descoberta del fòssil‘. S’hi pot accedir a través de qualsevol dispositiu, ja sigui mòbil, tauleta o ordinador tot i que es recomanable utilitzar l’ordinador i el navegador Chrome.

El breakout és una variant de l’escape room. La diferència recau en que no s’ha de sortir d’un lloc tancat, sinó aconseguir codis per obrir una contrasenya i descobrir el contingut que amaga. Per aconseguir els codis, qui jugui haurà de resoldre diferents enigmes, qüestionaris i aplicar totes les seves habilitats de deducció.

A ‘La descoberta del fòssil’ us convidem a formar part de l’equip d’investigació del CRIP i participar del descobriment d’un fòssil misteriós. L’objectiu és aprendre jugant i difondre el patrimoni paleontològic d’un dels jaciments més importants del Miocè a Europa: El jaciment de Can Mata. Amb aquest joc podreu demostrar el vostre coneixement sobre la paleontologia i els fòssils que s’han trobat als Hostalets de Pierola.

Consta de 5 proves i el temps aproximat és d’uns 30 minuts, depenent dels coneixements i la destresa que tingueu. La superació de cadascuna de les proves facilitarà als jugadors i jugadores els codis que li permetran la resolució de l’enigma.

A més aquesta vegada la partida té premi!
Després de resoldre l’enigma, si s’omple el formulari que hi ha al final del joc i segueixes al CRIP a l’Instagram: @crip_hostaletsdepierola participes en el sorteig d’una samarreta tècnica i un tapaboques del CRIP que es farà entre els que hi participin fins al 31 d’agost.

.

Comparteix