Jordi Parcerisas Valls (Junts)

2645

Nascut als Hostalets de Pierola el 1993. Vaig estudiar a l’Escola Renaixença dels Hostalets de Pierola; i l’ESO i el batxillerat a l’Institut Guinovarda, de Piera.

El 2011 vaig començar els estudis del doble grau de Dret i Administració i Direcció d’Empreses a la Universitat de Barcelona. A partir del curs 2012-13 vaig substituir els estudis d’ADE pels de Ciències Polítiques i de l’Administració. El 2017 vaig presentar el treball final de grau de Dret que va rebre la màxima qualificació per l’analisi jurídica amb menció en dret successori, dret civil català i història del Dret, essent nominat per a la publicació de l’anuari de la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona.

Començo a treballar al despatx Rebés&Ferrer Advocats, un bufet multidisciplinari de Barcelona, en les àrees de dret processal, administratiu, civil i mercantil. El 2017 vaig passar a col·laborar amb el despatx de Barcelona Novacelona Advocats, responsabilitzant-me de l’oficina de Manresa.

El 2018 vaig ser nomenat assessor legal de la companyia Hot Spot Builders SL, una mercantil dedicada a la creació d’empreses i al llançament de projectes empresarials. Des del 2019 col·laboro igualment amb el despatx Alonso-Cuevillas Advocats i Consultors, de Barcelona.

A banda de les meves activitats professionals, des del juny de 2019, presto un servei públic al meu municipi i a la meva comarca, com a regidor i portaveu del Grup Municipal Junts pel Hostalets; i com a Conseller comarcal d’Obres, Camins Rurals i Prevenció d’Incendis del Consell Comarcal de l’Anoia, per la coalició Junts.

Òrgans en els que participa (J.P.)

Comissions
Participa en la Comissió de Viabilitat Econòmica

Declaració de béns
DB_Jordi

Retribucions
La retribució anual del 1r tinent d’alcaldia és de 24.504€ bruts en nòmina i inclou totes les tasques pròpies de totes les àrees i regidories, les juntes, comissions i plens.

Comparteix