Jornada solidària del bàsquet hostaletenc

1040

Dissabte passat, aprofitant la matinal de bàsquet als Hostalets de Pierola, es va organitzar una jornada solidària.

Per una banda, i com ja va sent habitual els últims anys, el bàsquet participa en la marató solidària de recollida d’aliments que organitza Piera Televisió.

Per altra banda la secció esportiva es va afegir al manifest del Consell Català de l’Esport  per reivindicar el Dia Mundial per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones que, tot i que serà el 25 de novembre s’ha celebrat aquest dissabte aprofitant que jugàvem a casa.

Pel que fa al bàsquet, després d’esperar l’àrbitre més d’una hora, es va poder jugar el partit en categoria Aleví mixt amb l’SECC Sala davant el Font Rubí. Va ser un partit força igualat, malgrat que el 2n quart els visitants van tenir un encert a cistella que va decantar el partit. Tot i la derrota els hostaletencs, com és costum, van lluitar i per poc aconsegueixen un valuós empat. Resultat 6-10 en punts pel Font Rubí.

En categoria Cadet Femení es va rebre al CB Llorenç, un equip que va defensar tot el partit en zona per la qual cosa les noies locals no van saber atacar, trobant en cada atac una muralla molt ben tancada i obligant a tirar des de l’exterior. Tot i així el partit va estar frec a frec però la victòria es va decantar per les noies del Penedès.

En la jornada vinent, l’Aleví Mixt SECC Sala es desplaça a la Granada i el Cadet Femení SE Casal Català visitarà a Les Roquetes.

Sort equips!

Comparteix