Joves s’impliquen amb la Festa Major

237
Primera trobada entre el col·lectiu jove + 16 anys i l’Ajuntament per tractar sobre els actes de la Festa Major d’aquest any. Un total de 14 persones de diferents franges d’edat parlen amb l’alcalde, en substitució de la regidora de Joventut, per abordar també altres aspectes d’interès i s’acorda mantenir una reunió mensual per madurar els continguts tractats. 
El divendres 14 de febrer, el Punt Jove va rebre l’alcalde Gerard Parcerisas, en substitució de la regidora de Joventut que no va poder assistir-hi, per escoltar els joves amb ganes d’expressar quins actes volen que s’incloguin a la Festa Major. Els participants consideren que l’any passat no es van fer molts actes destinats al seu col·lectiu.
La rebuda del jovent a aquesta convocatòria de participació va ser molt positiva i es van fer diverses propostes vinculades a actes de tarda-vespre així com la ja coneguda Nit jove. També es va aprofitar per explicar com es distribueixen les diferents àrees i serveis del departament de Joventut del municipi i quins són els canals per contactar-hi o participar activament de les propostes. Per últim, es va acordar una reunió mensual amb el jovent per continuar madurant les propostes i tractar altres temes d’interès.
Comparteix