Informador ambiental al Joves en Pràctiques

554

Els Hostalets de Pierola cerca un perfil professional per la convocatòria del programa de Joves en Pràctiques 2021, que lidera el SOC a través del programa d’Iniciativa d’Ocupació Juvenil subvencionat pel Fons Social Europeu. Aquest programa ofereix un contracte de pràctiques remunerades per un període de sis mesos a jornada completa.

Els requisits de la persona jove per participar en aquesta edició del programa són: ser beneficiària del Sistema Nacional de Garantia Juvenil; estar inscrita com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO) al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i acreditar la possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o títols oficialment reconeguts com equivalents, o d’un certificat de professionalitat, que l’habiliti per a l’exercici professional. La persona jove que hagi participat en el Programa a la convocatòria de l’exercici 2019 i 2020 no podrà participar a la convocatòria d’aquest any.

El perfil professional que es cerca és: Informador/a ambiental.

Per a més informació podeu contactar amb nosaltres enviant un WhatsApp al 679 964 682 o escrivint un correu a: rlloret@anoiajove.cat

Comparteix