Entrem al juliol amb força

543

El mes de juliol arrenca dissabte amb la festa al carrer Major, el Pau de Foc a Artesa de Lleida quedant 3r en el concurs de bèsties de foc i, diumenge, amb la 22a Festa de la Sardana amb la cobla Catània i un sentit homenatge a qui va ser fundador i impulsor de l’Agrupació Sardanista als Hostalets de Pierola.

Primers actes d’un mes que ve carregat i on es viurà la Festa Major del municipi, concerts a la fresca al Casal, el Ple del cartipàs o una intensa activitat al Punt Jove. A la part final de l’article trobareu la previsió d’actes del mes publicat també a les cartelleres del terme dels Hostalets.

El cap des setmana de l’1 i 2 de juliol va arrencar amb el sopar popular del carrer Major amb 240 persones que van poder gaudir d’una trobada amb pregó de l’escriptora i poeta Meritxell Cucurella-Jorba i música en directe amb les actuacions de Patricia Edo i Patricia Domínguez del CEM Cal Maristany, el combo d’alumnes Elipsis i els Soulet Small Band que van fer aixecar bona part dels assistents per ballar a ritme de clàssics.

El mateix dissabte, a Artesa de Lleida se celebrava la 16a edició de la Trobada del Bestiari de Foc amb la participació del ‘Pau de Foc’ dels Hostalets de Pierola. Les colles assistents participaven en el concurs que valorava la posada en escena i on, els nostres representants, van quedar en tercera posició enduent-se un premi dotat amb 900€.

Diumenge va tenir lloc la 22a Festa de la Sardana a la plaça de Cal Figueres amb la interpretació en directe de la Cobla Catània. La jornada va comptar amb un moment emotiu per recordar a qui va ser un dels impulsors i figura clau de la festa i de la promoció de la cultura catalana al nostre municipi, Enric Cucurella, coincidint amb el primer any sense ell.

A continuació podeu consultar l’agenda amb la previsió d’actes per aquest juliol on s’hi afegirà la ‘Caminada nocturna’ el dia 15 o el concert vermut de l’escola el Tecler de Reus el diumenge 16.

 

 

Comparteix