La caminada de marxa nòrdica arriba als Hostalets

521

La caminada prevista pel 23 de gener i ajornada pel mal temps tindrà lloc dijous vinent en la que serà la segona jornada del cicle de passejades de marxa nòrdica per a la gent gran que organitza la Diputació de Barcelona. Les inscripcions es poden fer al Centre de la Gent Gran.

Els Hostalets de Pierola serà protagonista de la segona jornada del cicle de passejades de marxa nòrdica per a la gent gran que organitza la Diputació de Barcelona en un gran escenari de natura, vida i vistes espectaculars de la muntanya de Montserrat. La travessa rep el nom de «Camí de la Costa Can Peret»: Un recorregut variat, d’uns 6 quilòmetres de llargada per pistes forestals en diversos paisatges del municipi. Es programaran un seguit d’aturades per explicar detalls interessants i per des- cansar.

El circuit s’iniciarà a la plaça Dr. Conde a les 9.15 i passarà pel bosc de Cal Ponsa. Seguirà pel costat del cementiri i baixarem a la riera de Claret fins al camí de pujada d’1,5 km. de pendent continuat que condueix a la masia de Can Paret. En aquest punt, el trajecte és més planer i ofereix unes vistes excepcionals de la serra de Montserrat fins a l’encreuament de Can Ponset. De tornada al poble s’arribarà al carrer Major passant per la masia de Can Valls.

La jornada, que estava prevista per aquest 23, es va ajornar a causa del temporal que ha castigat Catalunya des de diumenge. Les inscripcions es poden fer, com és habitual, al Centre de la Gent Gran.

Comparteix