Laborateca Jove: Un servei municipal per trobar feina

1025

L’Ajuntament dels Hostalets de Pierola ofereix, amb la Laborateca Jove, un servei d’acompanyament i assessorament destinat a joves a partir dels 16 anys i fins als 35. L’atenció personal es fa els dilluns i es pot demanar cita prèvia a les oficines municipals o a través de Whatsapp.

El servei de la Laborateca és l’assessoria laboral del municipi en el qual s’ofereix orientació i acompanyament individualitzat a les persones joves (entre 16 i 35 anys) que ho necessitin, inscripcions a la Xarxa Xaloc (Servei Local d’Ocupació) i on es treballa segons cada cas sobre les eines de recerca de feina. 

A més a més també es fan altes a Garantia Juvenil, orientació acadèmica, suport en la tramitació de beques i informació sobre cursos. 

La tècnica laboral de referència és la Rut Lloret i l’horari d’atenció als Hostalets de Pierola es duu a terme els dilluns de 9.00 a 14.00 hores a l’Ajuntament. També ofereix atenció directe al Punt Jove, amb assessorament el tercer dimarts de cada mes a la tarda.

Si voleu sol·licitar aquest servei gratuït, podeu demanar hora a l’Ajuntament o enviant un missatge de Whatsapp al número: 679 964 682. 

Comparteix