Un Club de Lectura i Cinema obert a tothom

664

El passat dissabte 12 de novembre va tenir lloc una nova sessió del ‘Club de lectura i cinema’ a la Torre del Sr. Enric.

Es tracta d’una proposta oberta a tothom que combina el plaer de llegir un llibre, veure’n l’adaptació cinematogràfica i comentar-ne els trets destacables segons la percepció de cadascú. Una experiència totalment lliure on no cal haver-se llegit el llibre obligatòriament. Tot i així, des de la biblioteca es facilita la distribució prèvia d’exemplars i tota la informació referent a l’obra que es tractarà.

En aquesta ocasió la trobada, dirigida per Joan Mirallet, es va centrar en el clàssic de Shakespeare «Hamlet» i la versió cinematogràfica de principis dels anys 90 del segle passat, protagonitzada per Mel Gibson i Glenn Close sota la direcció de Franco Zeffirelli.

Tot i que no hi ha data definitiva, està previst que la pròxima sessió del ‘Club de lectura i cinema’ sigui al voltant de les festes de Nadal i Reis. Si esteu interessats en rebre informació puntual i sumar-vos a futures propostes podeu contactar amb el Biblio@ccés dels Hostalets les tardes de dilluns, dimarts, dimecres i divendres o els matins de dijous i dissabte.

Comparteix