Licitació de la 2a fase espai Tradicions

357

Un cop finalitzada la primera fase, surt a licitació la contractació de l’obra de reforma del local municipal per a l’espai Tradicions situat al carrer Onze de Setembre, just sota la piscina. Una obra d’adequació amb distribució, revestiments i aïllaments, instal·lacions elèctriques, contra incendis per components audiovisuals amb un import de 48.783,70€.

Fins al 20 de maig es poden presentar propostes per a la licitació de la reforma del local per l’espai de Tradicions que hi ha just sota la piscina municipal. Es tracta d’una segona fase després que en la primera s’hagi fet una primera sala de reunions i serveis. En aquest cas consisteix en l’adequació de l’espai polivalent:

  • Distribució del vestíbul interior que donarà accessos independents als dos espais diferenciats: la sala polivalent i la sala de confecció i nucli de serveis.
  • Revestiments i aïllaments
  • Instal.lacions elèctriques, de lampisteria, climatització, contra incendis i audiovisuals.

L’import és d’un màxim de 48.783,70 € i podeu trobar els plecs de clàusules administratives, preinscripcions tècniques i la resta de documentació a Contractació pública de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta obra compta amb el suport de l’administració provincial ja que està subvencionada, en bona part, per la Diputació de Barcelona.

Comparteix