El servei de ‘Porta a porta’ a licitació

891
Surten a licitació dos lots referents al servei de ‘Porta a porta’. Per una banda, recollida selectiva de residus de les cinc fraccions ordinàries (fracció orgànica, envasos, paper/cartró, vidre i resta) i, per l’altra, l’adquisició prèvia d’elements d’aportació domèstica, comercial i de via pública i tota la tecnologia de control de l’aportació associada.
.
Publicat l’anunci per optar al servei del Porta a porta de la fracció resta selectiva i orgànica dels residus municipals als Hostalets de Pierola. El lot 1 fa referència a la recollida selectiva de residus de les cinc fraccions ordinàries (fracció orgànica, envasos, paper/cartró, vidre i resta) amb una durada del contracte de 5 anys i un pressupost estimat d’1.205.295,10€, IVA inclòs.
.
El lot 2 és per a l’adquisició d’elements d’aportació domèstica, comercial i de via pública i tota la tecnologia de control de l’aportació associada. L’import, en aquest cas, és de 46.755,08€, IVA inclòs, i cal subministrar el material abans de la implementar el servei que es calcula per a principis de juny.
.
El termini per presentar les propostes acaba el pròxim divendres 8 d’abril.
Comparteix