Surt a licitació l’obra del c. Escorxador

346

Aquest dijous 17 de novembre s’ha obert la licitació de la contractació de l’obra del projecte d’urbanització del tram del carrer Escorxador comprès entre el carrer del Trull i el carrer Àngel Guimerà. Les propostes es poden presentar fins al 9 de desembre. L’obra està pressupostada en 115.550,64€.

Surt a licitació l’obra que delimita part del parc de Cal Ponsa, just al costat de la pista Cruyff, per un import de 115.550,64€. Les propostes es poden presentar fins al pròxim 9 de desembre.

A l’hora de redactar el projecte d’urbanització del carrer Escorxador s’ha tingut en compte que, aquest, tingui dos sentits de circulació i permeti aparcar al cantó del parc, generant deu noves places d’aparcament.

Donada l’amplada total del carrer s’ha optat per la formació d’una sola vorera a la banda del parc, rematada amb llambordes que guardaran una harmonia urbanística amb el carrer Àngel Guimerà. Seguint el mateix patró, la calçada es formigona.

Es creen dos passos de vianants per travessar el carrer i accedir a l’Hort del Sena, on s’habiliten dues rampes que permetran l’accés a l’espai, que passarà a ser una zona enjardinada municipal. També es refà el mur de tancament de l’hort, que es substitueix per una tanca d’acer-fusta (bionda) per millorar la integració dels espais.

En total s’instal·laran sis bancs per al descans dels vianants. Es treballa amb la previsió d’iniciar les obres a principis del 2023, amb un termini per executar-les de 2 mesos.

Documentació:
Anunci licitació c. Escorxador

Comparteix