Treball i Formació (SOC) línia DONA

334
L’Ajuntament dels Hostalets de Pierola s’adhereix al Pla d’Ocupació gestionat des del Consell Comarcal amb la incorporació d’una treballadora que s’ocuparà del projecte de rehabilitació i conservació de zones verdes al llarg d’aquest 2022. El consistori participa en el aquest pla amb una dotació econòmica de 3.500€.
.
Projecte de Rehabilitació i Conservació de zones verdes i entorns naturals del municipi, amb la incorporació d’1 persona en situació d’atur. Es tracta d’un Pla d’Ocupació gestionat pel Consell Comarcal de l’Anoia destinat a dur a terme projectes de millora de l’ocupabilitat de les persones treballadores, especialment les que tenen més dificultats d’accés al mercat laboral, per mitjà d’actuacions de contractació laboral, formació i actuacions d’acompanyament.
.
En aquest cas es dona suport en tasques de jardineria i manteniment de parcs i jardins, manteniment i neteja de parcs, jardins públics i entorns naturals, detecció de les possibles deficiències en les instal·lacions, mobiliari o equipaments (sistemes de rec, tanques, mobiliari ornamental, etc.) i suport en tasques de manteniment (pintura, fusteria).
.
La durada del contracte és fins al desembre d’aquest any i és una actuació subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i efectuades d’acord amb les condicions establertes al Programa Treball i Formació. L’Ajuntament dels Hostalets de Pierola hi participa amb una aportació de 3.400€.
.
Comparteix