Més llibres al Biblio@ccés

246

La instal·lació municipal inicia l’any amb una adquisició de 45 títols nous, un conjunt molt variat de llibres pensats per a totes les edats i públics. La compra se sumarà a la que, com es ve fent en les darreres diades, es programa per Sant Jordi a partir de la demanda fruit de la participació popular. L’import de les dues comandes d’aquest 2024 arribarà als 1.500 euros.

El Bibilo@ccés, instal·lació cultural de consulta de referència del municipi, comença el 2024 amb una partida de llibres important que amplia la seva oferta amb prop de mig centenar d’exemplars de gèneres variats i pensats per al públic infantil i adult.

Els llibres són un reclam més d’aquest espai municipal que va tancar l’any 2023 amb una mitjana de 127 usuaris al mes i oferint un dels recursos per posar la llavor pel gust a la lectura als més petits amb L’hora del conte, que compta amb el seguiment fidel del voltant d’una vintena de nens i nenes que gaudeixen d’aquesta activitat un cop al mes.

Es preveu que el mes d’abril, amb la proximitat de Sant Jordi, s’iniciï la campanya participativa per fer una nova comanda de llibres a partir de les peticions dels veïns i veïnes dels Hostalets de Pierola.

El Biblio@ccés, situat al passeig Anselm Clavé número 6, està obert les tardes de dilluns a divendres de 16.30 a 20.00 hores i els matins de dimarts i dijous de 10.00 a 14.00 hores. També es pot contactar amb el servei a través del 93 771 20 53.

Documentació relacionada:
Títols compra gener 2024

Comparteix