Presentació del llibre ‘Llum i llibertat’

1315

En el marc dels actes de l’1 d’octubre, aquest diumenge a les 13.15 es farà la presentació del llibre ‘Llum i llibertat’. Un recull de 200 fotografies en una acció d’Artistes de la República que va tenir lloc l’any passat. L’acte comptarà amb l’hostalenca Meritxell Cucurella-Jorba, col·laboradora del projecte i autora d’algun dels textos.

Diumenge 4 d’octubre es farà la presentació, sota el cedre de la Torre del Sr. Enric, del llibre ‘Llum i llibertat (Art, muntanya i activisme per la independència) a càrrec de Meritxell Cucurella-Jorba que hi participa en els textos i com a col·laboradora del projecte i els membres d’Artistes per la República, Marcantoni Malagarriga i Marc Sellarès.

El llibre conté prop de dos centenars de fotografies de l’acte que va tenir lloc l’any passat i que va il·luminar les agulles de Montserrat i que commemorava els dos anys del referèndum per la independència de Catalunya. Molts fotògrafs van aprofitar l’ocasió oberta per l’acció d’Artistes de la República i van captar un llegat visual inigualable de la nostra serra més emblemàtica.

Els textos compten amb la participació de Quim Torra, Jordi Cuixart, Elisenda Paluzie, Perejaume, Joan Fontcuberta, Pilar Parcerisas, Vicenç Altaió, Bel Olid, Meritxell Cucurella-Jorba, Pep Mata, Jordi Pons i Lluís Llach.

Comparteix