Quin logo per al Punt Jove t’agrada més?

888

El Punt Jove actualitza la imatge del seu logotip a través d’un procés de participació obert des del seu compte d’Instagram. Hi ha un total de quatre models diferents, un d’ells en dos colors, entre les 5 opcions que es poden votar. Per escollir-ne el preferit cal posar el número en un comentari al post de @puntjovehopierola.

Fins al dia 14 d’abril hi ha temps per participar en el procés d’elecció del nou logotip identificatiu del Punt Jove, el principal motor de l’activitat per a joves dels Hostalets de Pierola que, aquests dies, ofereix servei telemàticament i des de casa.

Des de la regidoria de Joventut s’han presentat 5 opcions diferents (un model dels quals és en dos colors) per escollir entre els participants de l’enquesta quina serà la imatge que es farà servir en cartelleria, web i xarxes per part del Punt Jove.

Si vols dir-hi la teva, només has d’entrar al compte @puntjovehopierola i deixar un comentari amb el número del logo que més s’identifica amb tu al post que presenta les diferents opcions en format vídeo. En només uns dies sabrem quin és l’escollit.

Comparteix