‘Madama Butterfly’ en directe als Hostalets de Pierola des de la Royal Opera House

770

La clàssica obra de Puccini ‘Madama Butterfly’ arriba als Hostalets de Pierola en directe des de la Royal Opera House de Londres.

La tradicional òpera d’amor podrà veure’s en directe a l’Auditori de Cal Figueres dels Hostalets de Pierola el dijous vinent, 30 de març, a les 20.15h.

El dijous 30 de març, la Royal Opera House representarà ‘Madama Butterfly’, la punyent òpera de Puccini amb la seva clàssica història d’amor, desig i traïció. La producció es podrà veure en directe a l’Auditori de Cal Figueres dels Hostalets de Pierola a un quart de nou del vespre.

Les entrades es poden reservar a la recepció de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola o trucant al telèfon 606 586 912 (de 10 a 12 hores). També poden adquirir-se el mateix dia de la retransmissió a l’Auditori de Cal Figueres.

Inspiradora de diverses pel·lícules de Hollywood i del reeixit musical Miss Saigon, aquesta òpera reconeguda mundialment presenta a una jove geisha japonesa, Cio-Cio-San, que s’aferra a la idea que la seva relació amb el tinent de la marina dels Estats Units BF Pinkerton, esdevingui un matrimoni real i durador. En aquesta trobada de cultures, la protagonista viurà la decepció de sentir-se profundament traïda, el que comportarà terribles conseqüències.

Aquesta representació estarà liderada pel director musical de la Royal Opera House, Antonio Pappano. Conté àries impressionants, com el memorable ‘Flower Duet’ i el commovedor ‘Humming Chorus’, amb què la música de Puccini reflecteix la felicitat desenfrenada i l’esperança de Cio-Cio-San, igual que abatiment i el dolor amb el qual ha d’enfrontar el seu destí.

El paper de soprano de ‘Madama Butterfly’ estarà interpretat per la sensacional cantant albanesa Ermonela Jaho en el paper principal i el tenor argentí Marcelo Pont donarà vida al tinent BF Pinkerton.

 

Comparteix