Activitat mes de març i 8M de Joventut

858
Mes de març carregat amb diverses activitats al Punt Jove i altres fora de les instal·lacions com la sortida d’orientació per Can Fosalba, la segona activitat de MusicaiPunt amb el CEM Cal Maristany de la mà de Billi Eilish, reflexió al sofà, etc.
Un mes especialment actiu coincidint també amb el Dia de la Dona. Per participar en alguna de les activitats que podeu trobar a l’agenda de l’APP i de la pàgina web només cal que us podeu en contacte ambel Punt Jove al telèfon 650 98 30 81.
Per altra banda i en el marc del 8M, des de l’àrea de Joventut s’han organitzat diversos actes durant la setmana per commemorar el Dia Internacional de les Dones, així com per treballar aspectes relacionats amb els drets de les dones, el tracte igualitari i els discursos constants de dominació i opressió envers les dones. El 3 de març es va fer l’activitat «I tu, la canviaries? Atreveix-t’hi!». L’objectiu de l’acció va ser mostrar al jovent diferents videoclips musicals on la lletra de les cançons expressen clarament una perspectiva masclista envers les dones: soy tu rehén, dispuesta a hacer todo lo que te de la gana, el Senyor Ramon empaita les criades. Paral·lelament, es van visualitzar diversos vídeos que us recomanem:

Si teniu ganes de participar en la programació del 8M, de divendres a diumenge disposeu de moltes activitats al poble: la Sex Truck divendres davant l’Ajuntament, el partit de futbol femení a la pista Cruyff, el teatre-espectacle a l’Auditori Cal Figueres… T’ho perdràs?
Més informació a hostalets.cat/dona2020
Comparteix