El Camí ramader Marina als Hostalets

1152

Programada per al pròxim diumenge 6 de març la caminada per conèixer el tram entre el Coll de Can Maçana (el Bruc) i els Hostalets de Pierola inclòs en el Camí ramader de Marina. L’activitat consta de 12 quilòmetres, és gratuïta i inclou un primer desplaçament en autocar i un guia. Per participar-hi cal fer reserva prèvia.

Després de dos anys de pandèmia, finalment el primer diumenge de març es podrà tirar endavant la sortida per fer un tram del Camí ramader de Marina en el seu pas per al nostre municipi. Es tracta dels 12 quilòmetres que hi ha entre el Coll de Can Maçana del Bruc i els Hostalets de Pierola.  En el recorregut guiat, un expert en transhumància farà explicacions sobre el projecte, la transhumància i el món pastorívol.

La sortida es farà a les 8.30 en bus fins al punt de partida, cal portar roba còmode i calçat adequat, esmorzar, aigua i, prèviament, fer la reserva ja que les places són limitades.

Paral·lelament a la sortida, la sala 1 de Cal Batista acull una exposició amb diferents elements que descriuen el projecte i es pot veure aquest cap de setmana 26 i 27 de febrer (dissabte tarda i diumenge matí) coincidint amb l’exposició de dibuixos de Juan Díaz.

Per altra banda, el divendres 4 de març a les 19.00 a l’auditori Cal Figueres, es farà la presentació del projecte del Camí ramader de Marina que inclourà un apartat dels paisatges amb Joan Soler i Gironès i el passat, present i futur de la transhumància amb Joan Rovira i Merino.

Comparteix