Reserves anticipades

15

Una nova edició del Camí ramader de Marina té passarà pels Hostalets de Pierola el cap de setmana del 28 i 29 de setembre amb taller i tastet de formatges i vins, sopar popular, munyida i pastura oberta a tothom. Venda de tiquets disponibles a Entràpolis (tast i taller) i als establiments habituals (sopar).

Des de l’àrea de Turisme de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola en coordinació amb l’Associació Camí ramader de Marina que posa en valor la transhumància, el patrimoni i territori basat en el món pastorívol sota el projecte anomenat ‘Camins de vida’ i la col·laboració de la Diputació de Barcelona ha preparat la següent programació:

Dissabte 28 de setembre
16.00 Arribada a l’entorn del CRIP
18.30 Tast de formatges i vins (Casal de la Gent Gran)
Venda de tiquets (5€) a Entràpolis. Places limitades
21.30 Sopar popular i actuació dels Dixieland Preachers
(Torre del Sr. Enric o a la Carpa en cas de pluja)
Menú: Llesca de pa de pagès amb carn magra i llegums, mel i mató, vi de la zona i aigua. Cal portar plat, got, tovalló i coberts. Venda de tiquets (8€) al Supermercat Suma, el Celler de l’Esteve i fruiteria Cal Masià fins divendres 27 de setembre.

Diumenge 29 de setembre
9.00 Munyida popular a l’entorn del CRIP.
10.30 Taller formatiu de formatge fresc (Casal de la Gent Gran).
Venda de tiquets (3€) a través d’Entràpolis. Places limitades
11.30 Pastura popular

Dilluns 30 de setembre
09.30 Comiat i marxa del ramat

Comparteix