La caminada de marxa nòrdica als Hostalets

740

Els Hostalets de Pierola va acollir, aquest dimarts, la segona jornada del cicle de caminades que organitza la Diputació de Barcelona i els ajuntaments participants. Veïns dels municipis de les Franqueses del Vallès, Sant Pere de Ribes i les Masies de Voltregà van gaudir d’un dia radiant amb vistes a Montserrat i un recorregut amb exercici físic, paratges i història.

Un centenar de caminants van assistir a la segona jornada del cicle de marxa nòrdica per a gent gran en la passejada dedicada al poble dels Hostalets de Pierola i on s’hi van sumar els veïns de les tres altres poblacions participants: Les Franqueses del Vallès, Sant Pere de Ribes i les Masies de Voltregà.

Abans de sortir, la regidora d’Esports, Iolanda Gallardo, i l’alcalde accidental, Jordi Parcerisas, van donar la benvinguda a tothom. Els tècnics de la casa es van encarregar de donar quatre consells sobre l’ús dels bastons per caminar i dirigir uns petits exercicis d’estiraments abans d’iniciar la caminada amb pas per la riera de l’Home mort, Mas Font o Can Peret de la Serra des d’on els visitants van quedar meravellats de les vistes a les muntanyes de Montserrat.

La passejada va comptar amb un dia radiant i amb les explicacions del mateix alcalde que va fer de guia amb anècdotes i curiositats dels racons per on anaven passant. A diferència d’altres anys va caldre l’ús de la mascareta, es va limitar les parades per beure aigua amb distància entre persones i no es va poder fer el dinar de germanor, per bé que molts participants van voler dinar un entrepà a l’espai obert del carrer Anselm Clavé, darrere la torre del Sr. Enric.

Abans però, sobre les 13.00, uns estiraments per relaxar la musculatura van tancar la segona jornada d’aquest cicle que continuarà amb la visita a Sant Pere de Ribes i les Masies de Voltregà.

Més imatges prement aquí.

Comparteix