Tornen les passejades per a gent gran

430

La Diputació de Barcelona i l’Ajuntament dels Hostalets reprenen el cicle de caminades per a la gent gran en marxa nòrdica que es va haver de suspendre el febrer del 2019 amb motiu de la pandèmia. La presentació es farà dilluns 29 de novembre a les 11.00 a l’auditori Cal Figueres, però les inscripcions ja es poden fer des d’aquest dilluns 22 i fins al 3 de desembre.

Després de gairebé dos anys, l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola es prepara per a la 7a participació del municipi en el cicle de passejades per a la gent gran en format de marxa nòrdica que organitza la Diputació de Barcelona.

La inscripció es podrà fer a recepció de l’Ajuntament a partir d’aquest dilluns 22 de novembre fins al divendres 3 de desembre. El preu del cicle és de 20€ per participant i inclou 4 passejades, desplaçaments, sessió d’uns bastons de marxa i la passejada final. Els horaris d’aquesta edició seran de 9.00 a 13.00 i no s’inclouen dinars ni activitats complementàries com a mesura de prevenció sanitària.

Les dates previstes i localitats del cicle de caminades per a gent gran d’enguany són:

  • 14 de desembre: Franqueses del Vallès
  • 1 de febrer: Els Hostalets de Pierola
  • 15 de març: Sant Pere de Ribes
  • 12 d’abril: Les Masies de Voltregà

L’àrea d’Esports i Gent Gran ha previst una presentació per dilluns 29 de novembre a les 11.00 a l’auditori Cal Figueres per resoldre dubtes i respondre preguntes.

Comparteix