Nova edició del cicle de passejades

484

Tornen les caminades de Marxa Nòrdica als Hostalets de Pierola. Dilluns vinent, 21 de novembre, a les 11.00 a l’auditori Cal Figueres, es fa la presentació del cicle d’una edició que arrenca l’últim dimarts d’aquest mes amb la primera ruta a Vilanova del Camí. Per apuntar-s’hi només cal dirigir-se a recepció i abonar 20€.

Un total de cinc sortides inclouen el cicle de caminades de marxa nòrdica que organitza la Diputació de Barcelona conjuntament amb els Ajuntaments col·laboradors. Pensat especialment per majors de 60 anys, es tracta d’una iniciativa que promou l’esport i el coneixement d’altres poblacions.

En aquesta edició, el grup format per quatre poblacions es distribueixen amb les sortides a Vilanova del Camí (29 de novembre), Castelldefels (22 de febrer), els Hostalets de Pierola (21 de març) i Sant Andreu de la Barca (12 d’abril). Com a novetat, aquest any la caminada final que reuneix els participants d’una gran nombre de pobles serà en 3 dies, i no en 2 com els darrers anys, gràcies a la bona resposta i l’èxit global de la convocatòria.

El projecte està cofinançat entre la Diputació, els Ajuntaments col·laboradors i els participants que han de pagar un import de 20€. L’import inclou els 4 desplaçaments, la participació i l’assegurança, el lloguer dels pals per a la marxa nòrdica que s’hauran de retornar al final del cicle i assessorament i aprenentatge sobre aquesta disciplina.

Les inscripcions es poden formalitzar fins al 17 de desembre a la recepció de l’Ajuntament.

Comparteix