Tot a punt per al IX Mercat Modernista dels Hostalets de Pierola

2015

El cap de setmana vinent, 10 i 11 de setembre, Els Hostalets de Pierola celebra el seu IX Mercat Modernista amb un conjunt d’activitats i mostres per a tota la família que no et pots perdre.

Els Hostalets de Pierola té una de les mostres més importants de patrimoni modernista rural a Catalunya. És un poble fonamental per conèixer l’evolució del modernisme al nostre territori. Per commemorar i donar a conèixer aquest ric patrimoni, ja fa nou anys que se celebra el Mercat Modernista, una oportunitat per descobrir el modernisme hostaletenc a partir d’un programa ple d’esdeveniments i un mercat on podràs adquirir productes d’època ben especials.

A més podràs gaudir del modernisme hostaletenc a través la Ruta Modernista dels Hostalets de Pierola i descobrir l’important patrimoni arquitectònic existent i la seva història.

L’exposició del CRIP «Una Finestra al Miocè» també t’explica quina és la relació entre el període del modernisme i els primers descobriments paleontològics als Hostalets de Pierola. No et perdis aquesta oportunitat de conèixer perquè els Hostalets de Pierola és un dels epicentres de l’evolució humana!

Descarrega el programa del IX Mercat Modernista aquí.

A continuació pots veure el programa d’aquesta edició:

Comparteix