Mig centenar de corredors a l’Open d’Estiu Ral·li Slot

937

Coincidint amb la Festa Major, el cap de setmana passat es va disputar una nova edició de l’Open d’Estiu Ral·li Slot organitzat a les instal·lacions hostaletenques de l’equip local DPPF Slot de divendres 26 a diumenge 28 de juliol amb un total 50 participants.

El ral·li va constar de 6 trams diferents amb tres passades cadascun que feien un total de 18 trams i que es van fer en tres tandes: divendres a la nit, dissabte a la tarda i diumenge al matí, sent aquest últim dia el de més assistència amb 22 participants, dels 50 inscrits totals de diferents escuderies vingudes de Cerdanyola, Salt, Barcelona, Sabadell, Súria, Sant Esteve Sesrovires, Olesa i la pròpia dels Hostalets de Pierola.

Les categories van ser: WRS, SN,WR3D, N, N Infantil i, com a novetat, aquest any la Copa Classics Team Slot amb cotxes de la marca del patrocinador tal com surt de caixa i només amb opció de canviar els pneumàtics.

El ral·li va estar molt competit i, finalment, la victòria va ser per Jordi Naharro, seguit per Ròmul Puig i la tercera posició de Dani Franco que ho va posar difícil malgrat córrer en una categoria on la preparació permesa és inferior.

Un èxit, un any més, de participació i d’organització per part dels integrants de la DPPF Slot dels Hostalets de Pierola que esperen repetir en futures edicions.

Classificacions finals per categories:

WRS: Jordi Naharro, Ròmul Puig i Toni Corral
SN: Dani Franco, David Puig i Xavi Pont
WR3D: Ramon Silvestre, Eduard Oliveras i Josep Nebot
N: Toni Vidal, Ivan Giménez i Kilian Soriano
N Infantil: Marc Claret, Joel Giménez, Guiu Corral i Pere Mata (1r hostaletenc)
Copa Team Slot: Lluís Sànchez, Toni Moreno i Moisés Sierra

Comparteix