Millora les teves opcions d’ocupació a l’SLO dels Hostalets de Pierola

1094

L’Ajuntament dels Hostalets de Pierola, a través del Servei Local d’Ocupació, facilita suport en formació i cerca de feina a les persones demandants d’ocupació.

L’SLO dels Hostalets de Pierola treballa durant tot l’any per oferir formació, seguiment i ofertes de feina a les persones demandants d’ocupació del municipi. Al llarg del 2018 aquest servei ha atès a 73 veïns i veïnes de les 197 persones registrades al servei. Aquests usuaris han rebut orientació, formació i suport en la seva cerca de feina. S’ofereix una atenció individualitzada als usuaris, que és un aspecte fonamental i característic de l’SLO que el converteix en una molt bona eina per a les persones ateses.

Actualment el servei municipal dóna suport a gairebé el 45% de les persones en situació d’atur als Hostalets de Pierola que són 173.

Des de l’SLO es convida a totes les persones que cerquen feina o busquen una millora professional a demanar hora amb la tècnica de referència, Laia Pascual. D’aquesta manera els demandants d’ocupació poden gaudir, sense cap cost, de les eines i propostes que ofereix l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola.

L’SLO dels Hostalets de Pierola també presta serveis a les empreses i professionals del municipi, canalitzant les seves ofertes de feina i assessorant en polítiques de recursos humans. Durant l’any 2018 s’han gestionat un total de 31 ofertes de feina.

Les dades de contacte del Servei Local d’Ocupació dels Hostalets de Pierola són:

  • Telèfon: 93 771 21 12 ext 162
  • Email: ocupacio@elshostalets.atotarreu.com
Comparteix