Moltes ganes de passar-ho bé a la 4a Caminada nocturna

1027

Un any més, i ja en van quatre, la proposta estiuenca de fer una caminada i sopar popular va comptar amb la resposta i bona acollida dels participants. 

El dissabte 29 de juliol, un total de 325 inscrits van recollir l’obsequi que consistia en un reflector vermell per posar a la sabata i que va servir per situar-se al costat de la placeta Dr. Conde des d’on es va fer la fotografia de grup just abans de sortir. Una grua va situar el fotògraf Jordi Castells a suficient alçada per poder fer una instantània que quedarà per al record.

La caminada nocturna, amb un circuit força planer i apta per a totes les edats, va reunir famílies amb nens i adults gaudint dels camins i la bona temperatura del vespre. Al cap d’una hora i mitja, i després d’un avituallament amb aigua a mig recorregut, van arribar a la plaça on, els amics de ‘Teca i Festa’, ja tenien a punt el sopar amb hamburguesa a la brasa, beguda i fruita de postres. La plaça de les Oliveres, amb taules llargues i bon ambient va ser el punt de trobada per recuperar forces, fer tertúlia i, finalment, recollir.

La Comissió d’Esports, l’entitat ‘Teca i Festa’ i l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola van valorar molt positivament aquesta edició i ja pensen en la cinquena que tindrà lloc l’estiu que ve.

Més imatges prement aquí.

Comparteix