Els teus millors “momentassos” al Concurs d’Instagram del Punt Jove!

1726

El Concurs d’Instagram premiarà el millor “momentasso” jove d’aquestes festes! Els guanyadors/es seran escollits el 19 de gener, durant les portes obertes del Punt Jove. Tu pots ser el jurat! Vine i escull la millor foto!

A partir del 19 de gener, el Punt Jove dels Hostalets de Pierola obrirà de dilluns a divendres de 16.00 a 20.00h, amb més espais i activitats. Acollirà zones d’oci, d’estudi, de trobada, zones de consulta, d’assessorament i informació per joves.

I per celebrar-ho el Punt Jove ha organitzat un Concurs d’Instagram per aquestes festes d’hivern que premiarà el millor “momentasso” jove d’aquestes dates als Hostalets de Pierola. Participar és ben fàcil i els premis són espectaculars:

1r premi: Una tablet

2n premi: Dues entrades per l’Scaperoom

3r premi: Un lot hostaletenc

El Concurs:

Els millors “momentassos” dels joves hostaletencs durant les dates nadalenques. Per a imatges publicades entre el 28 de desembre i 8 de gener.

  1. Segueix el Punt Jove a Instagram: @puntjovehopierola
  2. Fes una o vàries fotos dels teus “momentassos”durant aquestes festes als Hostalets de Pierola.
  3. Comparteix la teva foto amb els #momentassoshostalets i #puntjovehopierola
  4. Selecció del guanyador: El dia 19 i per votació popular entre els assistents a la inauguració del nou Punt Jove.

Recorda que el Punt Jove dels Hostalets de Pierola també té Facebook on informa de l’actualitat juvenil als Hostalets de Pierola. Pots seguir el perfil del Punt Jove dels Hostalets de Pierola.

 

 

 

 

Bases del Concurs d’Instagram:

Comparteix