Exposició: El mosquit tigre, un veí que ens incomoda

1324

A partir d’aquest dilluns 1 d’agost i fins al dimecres 10 d’agost, la recepció de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola acollirà l’exposició ‘El mosquit tigre, un veí que ens incomoda’.

El coneixement sobre les característiques del mosquit i l’experiència acumulada fins al moment han confirmat que la millor eina per fer front a la proliferació d’aquesta plaga és evitar que els propis ciutadans facilitin la cria dels insectes de manera involuntària, i per això cal que tothom conegui què pot fer perquè això no passi.

Aquesta exposició, produïda en col·laboració amb la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barberà del Vallès té l’objectiu de facilitar la pressa de consciència dels ciutadans vers les accions preventives que són essencials per reduir la presència d’aquest insecte al nostre entorn.

L’exposició està formada per vuit plafons en els que es fa un repàs a diversos temes importants amb les característiques de l’espècie, explicant com s’ha produït la seva expansió, el seu cicle vital, el mosquit als jardins o l’hort o com passar a l’acció… entre d’altres.

 

Comparteix