25è MotoTerra als Hostalets

772

Celebrada la vint-i-cinquena edició del MotoTerra que organitza l’AC Baldrich, aquest diumenge 7 de novembre, després de la suspensió, l’any passat, per la pandèmia. L’edició d’enguany ha estat un èxit de participació i ha anat acompanyada per un dia assolellat i molt bon ambient. El pilot Xavi Ferrer ha estat el vencedor en la categoria reina.

Com ja venia sent habitual, amb l’entrada de la tardor s’ha celebrat la competició de motocròs per excel·lència amb molt bona participació. Després de l’obligada suspensió l’any passat amb motiu de la Covid19, el referent de la comarca que organitza l’AC Baldrich ha gaudit d’un gran dia de sol i moltes ganes de retornar amb força a cremar benzina.

El recorregut del 25è MotoTerra «Memorial Àngel Sarrà» ha combinat l’entorn natural amb vistes al municipi dels Hostalets i unes altres d’espectaculars de les muntanyes de Montserrat. El circuit ha estat recorregut en diverses categories i en, l’Open, considerada la principal, Xavi Ferrer s’ha endut la victòria seguit de Nahuel Santamaria i Pau Conesa.

Podeu veure més imatges prement aquí. Pròximament també podreu consultar totes les classificacions i resultats de les categories disputades en l’edició celebrada aquest 7 de novembre de 2021.

Comparteix