Campanya «Mulla’t per l’esclerosi múltiple»

1025

Aquest diumenge 11 de juliol, la piscina dels Hostalets de Pierola se suma a la campanya amb l’objectiu per combatre l’esclerosi múltiple. Com cada any s’habilitarà un espai per comprar productes de marxandatge i es programaran dos salts (a les 12.00 i a les 13.00) per conscienciar sobre els efectes de la malaltia.

Al llarg del matí una carpa situada a la piscina municipal dels Hostalets de Pierola vendrà diferents elements d’estiu (tovalloles, samarretes, gorres, etc.). Els diners recaptats serviran per ajudar a la investigació d’una malaltia neurodegenaritiva encara sense cura. A les 12.00 i a les 13.00 tindran lloc els salts simbòlics al voltant de la piscina per visibiltzar-ne el suport col·lectiu.

L’activitat, que se celebra aquest 11 de juliol a la majoria de les piscines catalanes, és una iniciativa de la Fundació Esclerosi Múltiple amb l’objectiu de sensibilitzar la població sobre aquesta malaltia i recollir fons per poder combatre-la i millorar la qualitat de vida dels seus afectats.

Comparteix