Actes de suport al «Mulla’t»

305

Diumenge 9 de juliol, la piscina dels Hostalets de Pierola es va sumar a la campanya amb l’objectiu de combatre l’esclerosi múltiple. Primer amb un cafè-col·loqui amb l’hostaletenc Isaac Hernández i, al migdia, amb dos salts col·lectius. La parada amb marxandatge va recaptar al voltant de 600€. Podeu veure’n imatges prement aquí.

L’àrea d’Acció Social de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola va preparar una nova edició de la campanya Mulla’t amb la il·luminació de la Torre del Sr. Enric de colors ataronjats al llarg del cap de setmana i amb els actes centrals  el diumenge 9 de juliol, des de la piscina municipal. A les 11.00 va tenir lloc un cafè-col·loqui amb l’Isaac Hernández, veí del poble, en una molt interessant conversa on va explicar la seva experiència i el que representa la gestió personal de la malaltia.

Per altra banda, al llarg del matí hi va haver una carpa situada a la mateixa piscina municipal on, com cada any, es van vendre diferents elements d’estiu (tovalloles, samarretes, gorres, etc.). Els diners recaptats, gairebé de 600€, serviran per ajudar a la investigació d’una malaltia neurodegenaritiva encara sense cura. A les 12.00 i a les 13.00 van tenir lloc els salts simbòlics al voltant de la piscina per visibiltzar el suport col·lectiu.

La iniciativa de la Fundació Esclerosi Múltiple, en el seu 30è aniversari, se celebrava aquest 9 de juliol a la majoria de les piscines catalanes amb l’objectiu de sensibilitzar la població sobre aquesta malaltia i recollir fons per poder combatre-la i millorar la qualitat de vida dels seus afectats.

Comparteix