Música i aprenentatges compartits als Hostalets de Pierola

1288
El passat dissabte 3 de juny va tenir lloc la Trobada de Combos de la Zona 7 de l’Associació Catalana d’Escoles de Música als Hostalets de Pierola.
Una desena de grups musicals provinents de l’Aula de Música Maria Escolà i Cases (Piera), EMAP (Penedès), l’Escola Municipal de Música (Sant Sadurní), l’Escola de Música del Vendrell i el CEM Cal Maristany (Hostalets de Pierola) van oferir un repertori variat i amè amb destacats solistes de diferents disciplines que van demostrar el talent dels músics del futur en l’àmbit territorial més proper.

L’alcalde dels Hostalets de Pierola, Daniel Vendrell, va tenir unes paraules de benvinguda i reconeixement per a tots els participants en una cita musical organitzada pel Centre d’Estudis Musical Cal Maristany i on, alumnes de totes les edats i professors, van compartir la seva música en les diferents formacions presentades (tres hostaletenques, dues de Piera i dues de l’Alt Penedès, una de Sant Sadurní i una del Vendrell).

Cal dir també que la trobada, que en un principi s’havia programat a l’aire lliure, es va acabar fent al Teatre del Casal Català per la previsió de pluja. Per tancar la trobada i coma  record, l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola va obsequiar les escoles participants amb una peça de vidre feta per artesans del poble.

Imatges de la trobada prement aquí.
Comparteix